Fyrkantig flaska HDPE

  • Produktbeskrivning

Fyrkantiga flaskor tillverkade i HDPE. Finns i storlekar från 50 ml till 1 liter. Idealiska för oljor, rengöringsmedel och liknande. Finns med fyra olika förslutningar. Finns även i steril modell för provtagning av vatten.
fyrkantig flaska hdpe
Fyrkantig flaska HDPE med knäppkork

Robusta fyrkantiga flaskor av hög kvalitet i HDPE. Storlekar från 50ml till 1 liter. Väl lämpad att fylla rengöringsmedel, krämer, lotioner, polermedel etc. Även för lagring och som en försäljningsförpackning för kemiska produkter och i många andra områden.

fyrkantig flaska hdpe
Fyrkantig flaska HDPE med skruvkork

Robusta fyrkantiga flaskor av hög kvalitet i HDPE med svart kork. Från 50ml till 1 liter. Väl lämpade för provförsändelser, fyllning, lagring och som försäljningsförpackning för såväl kemiska industrin som andra områden.

fyrkantig flaska hdpe
Fyrkantig flaska HDPE med sprutinsats

Robusta fyrkantiga flaskor av hög kvalitet i HDPE. Från 50ml till 1 liter. Förslutna med skruvkork med sprutinsats. Väl lämpade för provförsändelser, fyllning, lagring och som försäljningsförpackning för såväl kemiska industrin som andra områden.

fyrkantig flaska hdpe
Fyrkantig flaska HDPE med droppkork

Robusta, högkvalitativa flaskor av HDPE i storlekar från 50ml till 1000ml. Räfflade sidor för säkert grepp och stabilitet. Komplett med röd droppkork på spännband.

fyrkantig flaska hdpe
Fyrkantig flaska HDPE steril

Högkvalitativa sterila flaskor tillverkade av HDPE, särskilt för vattenprover. Finns i storlekarna 250 och 500 ml.

fyrkantig flaska hdpe
Kork för fyrkantig flaska

Korkar för fyrkantiga flaskor.