Flaskor

  • Produktbeskrivning

För plastflaskor finns ett enormt utbud av tillämpningar. Allt från fyllning och återförsäljning av olika medier till tillhandahållande av prover inom industri, handel eller laboratorium. Plastflaskorna finns i varierande form, såväl runda som fyrkantiga och med varierande halsdiameter. Flaskorna är utformade och väl anpassade för användning i laboratoriemiljö tack vare material i högkvalitativ plast. Detta för att säkerställa en god kemisk resistens och tättslutande skruvkorkar. Allt detta garanteras med våra plastflaskor. Plastflaskorna finns med olika förslutningar: standard skruvkork, droppkork, spraymunstycke.

Användningsområden för plastflaskor:

  • Förpackning och frakt av prover
  • Förpackningar av vätskor
  • Lagra kemikalier i laboratorier och industri.
  • Fyllning av stora behållare för vidare bearbetning.
Rund flaska LDPE

Runda PE-flaskor tillverkade av högkvalitativ LDPE. Finns i storlekar från 10ml till 5 liter med olika förslutningar för många olika tillämpningar.

Rund flaska HDPE

Finns från 50ml till 1 Liter med vit skruvkork eller snäppkork.

Fyrkantig flaska HDPE

Fyrkantiga flaskor i HDPE av hög kvalitet och med stort användningsområde och olika förslutningar. Från 50ml till 1 liter. Idealisk för oljor, rengöringsmedel och liknande. Finns med fyra olika förslutningar.

Fyrkantig vidhalsad flaska HDPE

Fyrkantiga kemikalieflaskor med vid hals och originaltäthetsförslutning i HDPE. Vitfärgad och UN-certifierad för fasta material såsom pulver, pastor och granulat etc.

Rund vidhalsad flaska LDPE

Stabila flaskor av LDPE med bred mynning. Från 50ml till 2000ml för fyllning, lagring och transport av vätskor, pastor, pulver, granulater etc.

Rund vidhalsad flaska PP med skala

Mycket stabila flaskor av PP med bred mynning och tryckt lösningsmedelresistent skala. Från 100ml till 1000ml. Autoklaverbar upp till 120°C.

Sprayflaskor

Stabila sprayflaskor av hög kvalitet från 30ml till 1000ml. Vitfärgad HDPE eller semi-transparent HDPE.

UN farligt gods-flaska
UN farligt gods-flaska

Stabila farligtgods-flaskor från 500ml till 2500ml för intern eller extern transport av farliga vätskor, pastor eller pulver.